Yaris-Cross-occasion

Een nieuwe auto kopen met ‘de kop eraf?’ Deze stoere Yaris Cross van januari 2023 is een proefrit meer dan waard! Bekijk ‘m in onze showroom. Of kijk op onze site.

Hybride aandrijving
Wow, wat een gave bak! Deze Toyota Yaris Cross heeft een hoge instap en een zuinige hybride aandrijving. Voor jong en oud is een hoge instap erg prettig. U heeft rondom veel overzicht in de auto en in- en uitstappen is erg gemakkelijk. Met een nieuwe hybride krachtbron haalt deze kanjer met gemak 1:23. En opladen doet de auto helemaal zelf! Dat is toch wat u zoekt in een auto. Goed bedienbaar, overzichtelijk, goede wegprestaties en bovenal zuinig!

SUV
De robuuste uitstraling en hoge zitpositie geven de Yaris het karakter van een échte SUV! Ook bij rijden in de stad heeft u altijd overzicht. Uw handen vol na een middagje winkelen? De achterklep en neerklapbare achterbank bieden altijd voldoende ruimte.

Altijd connected
Het multimedia systeem heeft naast de radio ook een DAB ontvanger en u kunt muziek streamen via bluetooth. Met Android auto/Apple Carplay kunt u ook Spotify bedienen en navigeren via Google Maps of Waze.

Airco en winterpakket
Deze mooie auto is natuurlijk ook uitgerust met een airco en in de winter zit u er, met de stuur- en stoelverwarming warmpjes bij. Tevens elektrische voorruitverwarming. Dus nooit meer krabben..

GARANTIE
Op deze Yaris heeft u gewoon 3 + 2 jaar Toyota fabrieksgarantie! Een fijn vooruitzicht..

 

Kortom: Deze Yaris Cross is een heerlijk zuinige auto met vele extra’s. Met ‘de kop eraf’ een betaalbare bijna nieuwe auto.

Komt u ‘m even bekijken in onze showroom? We staan graag voor u klaar!

 

Plan een proefrit

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0416 - 35 12 12 info@autobedrijfbouman.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0416 - 35 12 12

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×