Relatiepas – PLUS PAS

Relatiepas - PLUS PAS

PLUS PAS - Extra service van de zaak

 ‘Service van de zaak, mevrouw en meneer!’  Hoe vaak hoort u iemand dit nog zeggen?

 

Het betekent dat u als klant zomaar iets extra’s krijgt. Gewoon, omdat u het waard bent. De VETOS Dealers gaan hierin nog een stapje verder, omdat hun klanten zelf mogen kiezen wanneer zij die ‘service van de zaak’ willen hebben.

Serviceverlening is helemaal niet meer vanzelfsprekend, vandaag de dag. De VETOS Dealers, wij dus, denken daar heel anders over.

Iedere klant is koning en wij doen graag net even wat meer dan verwacht. Buiten de gewone en vanzelfsprekende service om, hebben de VETOS Dealers een nieuwe en nog uitgebreidere service in het leven geroepen voor klanten die zélf willen bepalen wanneer zij van die service gebruik willen maken. Dan gaat het om een service waarvoor zij niet telkens hun portemonnee hoeven te trekken. De enige vereiste voor de extra service is de nieuwe VETOS PLUS Pas.

Veel extra service:
Het bijzondere van de VETOS PLUS Pas is dat u als houder ervan recht hebt op service op momenten dat het u schikt. En die service is veelomvattend! Kijk maar mee:

  • gratis 2 x per jaar een veiligheidscontrole van uw auto
  • gratis 2 x per jaar controle van banden en verlichting van een aanhanger of caravan
  • gratis vervanging van de verlichting van uw auto (excl. de lampen zelf, geldt niet voor LED, Xenon en dashboardverlichting)
  • gratis -tussentijds- bijvullen van autovloeistoffen, zoals motorolie, remolie en ruitensproeiervloeistof (excl. de vloeistoffen zelf)
  • gratis APK indien gecombineerd met een onderhoudsbeurt, u betaald wel een vergoeding voor de milieutest en de afmeldkosten.
  • schade service incl. schade melden, schadeformulier invullen, reparatie met vervangend vervoer.

Hoe komt u aan een VETOS PLUS Pas?
De VETOS PLUS Pas is exclusief verkrijgbaar voor de klanten van de Nederlandse VETOS Dealers en vergt slechts een investering van € 12,50 per jaar.
Dit is een bedrag dat u met alle gratis extra’s vanzelfsprekend razendsnel hebt terugverdiend.

Meer weten?
Neem gerust even contact op, wij vertellen u er graag alles over.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0416 - 35 12 12 info@autobedrijfbouman.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0416 - 35 12 12

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×