Auto bandenwissel Meeuwen

Bij Autobedrijf Bouman krijgt u een eerlijk advies en scherpe prijs voor de banden van uw auto.

Wij doen de complete bandenservice in eigenhuis, montage, balanceren, reparatie, uitlijnen en het wisselen van uw winterbanden met opslag in ons eigen bandenhotel.

Wanneer het is tijd voor de bandenwissel?

Wij raden u aan om uw banden in maart/april en november te wisselen. Wij hanteren normaal gesproken 1 november tot en met 31 maart als het ‘winterbandenseizoen’.

Wissel op tijd zodat u niet verrast wordt door plotseling slecht weer!

Waarom de auto bandenwissel in Meeuwen?

Auto bandenwissel Meeuwen. In Nederland rijden steeds meer automobilisten op winterbanden of all-season banden. Door het profiel en de rubbersamenstelling geven deze banden meer grip bij winterse omstandigheden.

 

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseren wij, Autobedrijf Bouman winterbanden. Door de zachtere rubberlaag en grover profiel is deze band beter bestand tegen kou en heeft u al meer grip en zekerheid een droge weg. Bij regen of sneeuw is het grip zelfs vele malen beter dan bij een zomerband.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw auto. Wij helpen u graag !

De opslag van uw zomerbanden kan plats vinden in ons bandenhotel.

 

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is raden wij zomerbanden aan. Door het soort profiel en de rubber samenstelling is uw remweg, met warmer weer, korter.
Wist u dat een zomerband minder slijt dan alle andere bandensoorten? Tevens zorgt het rubber dat u comfortabel kunt rijden. Bovendien maakt een zomerband aanzienlijk minder geluid dan een winterband.

 

All-season banden

De All-season band is een compromis tussen een winterband en zomerband die het hele jaar door onder u auto mag blijven liggen.

Deze band biedt 80% van de capaciteiten van een zomerband en 80% van de winterbanden en heeft bijvoorbeeld wel het wintericoon wat verplicht is als u in de winter naar Duitsland of Frankrijk gaat.

Echter mist hij de verfijnede eigenschappen van een echte winter- en zomerband en wij adviseren deze alleen als u een lichte auto heeft en niet veel kilometers per jaar rijdt.

 

Banden merken

Autobedrijf Bouman biedt u banden aan van merken als Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Tyfoon en Hankook.

Wij adviseren uw welke band het beste bij uw gebruik van de auto past.

Autobedrijf Bouman is VETOS Merkspecialist in Toyota en BMW. Wij verzorgen graag de bandenservice voor uw auto in Meeuwen.

VETOS hart voor uw auto

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0416 - 35 12 12 info@autobedrijfbouman.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0416 - 35 12 12

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×