Denken aan de toekomst

Autobedrijf Bouman denkt aan de toekomst!

Energieneutraal

Autobedrijf Bouman is volledig energieneutraal. De zonnepanelen op het dak en de warmtepompen zorgen er voor dat wij volledig energie neutraal zijn en onze eigen energie en warmte opwekken. Hierbij dragen wij ons steentje bij aan het milieu!

 

EV gecertificeerd

Wij zijn trots dat we onlangs zijn gecertificeerd als erkend Hybride & EV specialist.

Onze monteurs hebben het opleidingstraject tot Hybride en EV specialist afgerond volgens NEN9140. Onze monteurs zijn opgeleid tot EV-werkverantwoordelijke. Dit wil zeggen dat wij alle middelen bezitten om veilig, verantwoord en kundig alle onderhoud, reparatie en diagnose uit te voeren aan alle hybride en elektrische voertuigen. Wij hebben ervaring met de verkoop en  het onderhoud van elektrische auto’s en blijven wij de nieuwste technieken volgen. Wij zijn daarmee klaar voor de toekomst waarbij hybride en  elektrische auto’s een steeds grotere rol gaan spelen.

 

Laadpaal

Sinds onze renovatie beschikken wij ook over een laadpaal waar u ten alle tijden gebruikt van kunt maken. Mocht u hierover vragen hebben kunt u contact met ons opnemen of naar binnen lopen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0416 - 35 12 12 info@autobedrijfbouman.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0416 - 35 12 12

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×