Autobedrijf Bouman in de race voor Autobedrijf van het Jaar

Wij zijn genomineerd voor beste BOVAG onafhankelijk autobedrijf van het jaar 2023!

BOVAG organiseert jaarlijks de verkiezing BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar. We voelen ons enorm vereerd dat een onafhankelijke jury ons heeft genomineerd voor de titel van 2023. En we zijn super trots op ons team! Dit is een erkenning voor ons harde werken. Samen met negen andere genomineerde autobedrijven gaan we nu de strijd aan voor de overwinning. De komende tijd worden we onder de loep genomen door een onafhankelijke keuringsinstantie en we hebben inmiddels bezoek gehad van mystery shoppers, wat we uiteraard niet wisten. De resultaten van beiden worden beoordeeld door de vakjury, wat heeft geresulteerd in een top drie plek!

Marc Bouman, directeur-eigenaar van het bedrijf: “Ja, ik ben heel trots natuurlijk, ook op mijn team. Een plek bemachtigen in de top tien van deze verkiezing is gewoon al een hele mooie prestatie. Erkenning ook voor ons harde werken. We voelen ons enorm vereerd. Het behalen van de top tien gaan we dan ook met z’n allen even goed vieren. En dan alles op alles zetten voor een plek in de top drie: de finale. Dat is de volgende stap!”

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0416 - 35 12 12 info@autobedrijfbouman.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0416 - 35 12 12

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×