Vacature (Leerling)monteur

Werken en leren in een modern autobedrijf met een gezellig team!

Wij zijn opzoek naar een (leerling)monteur met MBO niveau 2, 3 of 4. Het betreft een fulltime baan of een BBL leerwerkopleiding met 4 dagen werken en 1 dag school in de week.

Wij verwachten van de monteur dat hij goed kan samenwerken in onze gezellige groep en zich inzet om de kwaliteit te leveren die onze klanten van ons verwachten.

Wat biedt het bedrijf?

Wij werken in een hecht team die steeds voor elkaar klaar staan om met elkaar tot het beste eindresultaat te komen. Als je je diploma hebt gehaald mag je nog meer opleidingen gaan volgen om bijvoorbeeld 1e autotechnicus of APK keurmeester te worden en mag je bij ons bedrijf in vaste dienst komen.

De werknemer wordt opgeleid om zelfstandig reparaties en onderhoudsbeurten aan auto’s te verrichten. Als het niveau ernaar staat wordt de werknemer naast het uitvoeren van reparaties en onderhoud ook opgeleid om storingen op te sporen en diagnose te stellen. Wij zijn erkend diagnose specialist van G.M.T.O. en wij zijn regelmatig bezig met het oplossen van storingen. Wij bezitten over de originele Toyota tester en het BMW A.O.S. systeem waarmee wij rechtsreeks in verbinding staan met de fabriek om storingen op te lossen of software te instaleren. Verder is er maandelijks overleg over de vorderingen en tips om ervaring op te doen die nodig is om het praktijk examen te kunnen halen. Wij hebben een nieuw pand met de nieuwste gereedschappen en een prettig klimaat met vloerverwarming in de winter en koeling in de zomer.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0416 - 35 12 12 info@autobedrijfbouman.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0416 - 35 12 12

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×