Terugblik op de opening

Op vrijdag 6 mei was het zover! Onder het toeziend oog van zo’n 100 genodigden is ons nieuwe pand door Liz, Nout, Tijn en Puck geopend. Er werd natuurlijk geproost op dit heugelijke feit en iedereen kon genieten van een heerlijk buffet.

Prijsvraag

Tijdens de feestelijke opening hadden we een prijsvraag uitgeschreven met de vraag: Hoeveel mensen hebben vanaf het plan tot de oplevering meegewerkt aan de bouw van ons pand?

Het goede antwoord was 144! De heer Haverlach uit Nieuwendijk zat hier met 146 het dichtste bij. Van harte gefeliciteerd met uw prijs van € 250,=. Het bedrag kunt u besteden in ons bedrijf.

 

Felicitaties

Op zaterdag 7 mei bezochten meer dan 200 klanten ons nieuwe pand. We ontvingen vele felicitaties en attenties. Echt hartverwarmend!

Stichting Help Oekraïne

Verder hielden we dit weekend een inzamelingsactie voor de “Stichting Help Oekraïne”. Zij verzorgen zelf hulptransporten voor inwoners van de Oekraïne. Onze dorpsgenoot Robert Burghout, die zelf al meerdere malen als chauffeur naar de Oekraïne is geweest, heeft een check van € 3.000,= in ontvangst genomen!

Dankbaar

We bedanken iedereen voor de gelukwensen en mooie woorden. En natuurlijk ieders bijdrage voor ‘Stichting Help Oekraïne’, waardoor we een prachtig bedrag van € 3.000,= konden aanbieden.

Nieuwe pand

U bent van harte welkom in ons nieuwe pand op ons vertrouwde adres in Meeuwen, wij zijn klaar voor de toekomst!

Marc en Jacqueline Bouman

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0416 - 35 12 12 info@autobedrijfbouman.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0416 - 35 12 12

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×