Occasion Prius uitgelicht

Voor de liefhebber

Nu in onze showroom, de Toyota Prius 1.8 plug in business plus. Zeker de moeite waard om van binnen en buiten te bekijken. Of maak een afspraak voor een proefrit.

Alle informatie:

Toyota Prius 1.8 Plug-in Business Plus
Bouwjaar: 2018
Carrosserie: Hatchback
Transmissie: Automaat
Kleur: Grijs metallic
Brandstof: Hybrid plug-in
KM-stand: 51.939
Prijs: € 27.950,-

Voordelen plug-in Hybrid

Even naar de stad? Dan rijdt u gemakkelijk tot 70 km volledig elektrisch. Voor langere ritten rijdt de auto gewoon verder op benzine. Groot voordeel van een plug-in Hybride auto is dat de accu tijdens het rijden automatisch worden opgeladen. Hierdoor kunt u langer elektrisch rijden, wat een stuk voordeliger is dan op brandstof rijden. Ook kunt u thuis of onderweg opladen via het stopcontact. Een verschil tussen een hybride en een plug-in hybride is dat de laatstgenoemde hierdoor zuiniger is.

De moeite waard

Deze Prius is een zeer verfijnde auto, zeker voor wat betreft de hybride aandrijflijn. Daarin loopt Toyota nog steeds voorop. Met een actieradius van 50 kilometer puur op stroom, een gecombineerde actieradius van meer dan 1.300 kilometer en een gemiddeld brandstofverbruik tijdens de test van 1 op 29 is het een hele zuinige auto. Zeer milieuvriendelijk met maar 22 gram CO2 per kilometer uitstoot. Klachten over deze auto blijven gelukkig heel beperkt. Al met al een mooie kwaliteitsauto en een zeer praktische gezinsauto. (bron anwb)

Advies nodig of wilt u een afspraak maken voor een proefrit? Ons team staat voor u klaar!

Contact

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0416 - 35 12 12 info@autobedrijfbouman.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0416 - 35 12 12

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×