bouman-vervolg-TOY-BMW vervogslider_Yaris_voorzijde Vervolg-paginaslider-bouman-BMW vervogslider_Prius_Prime_2017 bouman-vervolg-BMW-dash

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak!  Kijk in onze planning en vul het afspraakformulier in.

afspraakplanner

VETOS nieuws 14 06 2019 foto1

Komend weekend vindt de beroemdste autorace ter wereld plaats: de 24 uur van Le Mans, met opnieuw een hoofdrol voor Toyota dat met twee wagens vanaf de eerste startrij vertrekt.

VETOS nieuws 14 06 2019 foto2

De Japanse coureur Kamui Kobayashi, die de Toyota TS050 HYBRID met startnummer 7 dit weekend deelt met Mike Conway and José María López, reed in de kwalificaties naar zijn persoonlijk tweede pole position, die tevens de vijfde was voor Toyota in het algemeen op Le Mans. De hybride racewagen vloog in exact 3 minuten en 15,497 seconden over het Franse asfalt.

VETOS nieuws 14 06 2019 foto3

In de andere Toyota, startnummer 8, was het Kazuki Nakajima die naar de tweede tijd reed. Daarmee is de eerste startrij geheel voor Toyota. Hij was het die vorig jaar de glorieuze overwinning voor Toyota boekte, samen collega-coureurs Sébastien Buemi en Fernando Alonso. De pole position van wagen nummer 7 levert de bemanning extra punten op, waarmee zij dichter bij de top van het rijdersklassement van het World Endurance Championship (WEC) komen. Ze staan nu weliswaar nog 30 punten achter op de koplopers Sébastien, Kazuki en Fernando, maar kunnen in deze laatste race van het kampioenschap nog 38 punten verdienen.

VETOS nieuws 14 06 2019 foto4

Ondanks de hevige regenval van de afgelopen week vonden de trainingen toch onder droge condities plaats. Coureurs Kamui en Kazuki reden hun snelste tijden in de avondsessie, die begon bij daglicht, met nieuwe banden en zo min mogelijk brandstof aan boord voor een laag gewicht. Het verschil tussen de twee Toyota’s kon amper kleiner zijn: na in totaal zes uren van kwalificeren bleek wagen nummer 7 precies 0,411 seconden sneller te zijn dan nummer 8…!

VETOS nieuws 14 06 2019 foto5

De Toyota’s waren dan wel de snelsten, maar denk niet dat de concurrentie zich dit jaar in een hoekje laat drukken. Integendeel, de druk is erg groot gezien de prachtige kwalificatie van SMP Racing (startnummer 17), die maar 0,662 seconden achter de snelste Toyota is uitgekomen, terwijl een Rebellion (startnummer 3) volgt op 0,907 seconden. Het is sinds 2011 niet meer voorgekomen dat de eerste vier wagens op de startgrid zich binnen een seconde van elkaar hebben gekwalificeerd. Kortom, de overwinning moet komend weekend fel worden bevochten. Spannend!

De start is zaterdag 15 juni om 15:00 uur; de race is onder meer te volgen via lemans.org.

 

 

 

 

4 toyota airco bediening deel


Er gaat tegenwoordig bijna geen nieuwe of gebruikte auto meer de showroom uit zonder airconditioning. Plezierig, want ook het klimaat in uw auto bepaalt of u uitgerust op uw bestemming aankomt. De VETOS dealer kijkt uw airco graag nog even na voordat u de zomer ingaat. 

24 05 2019 foto1

Temidden van het vele nieuws over de pas verschenen Toyota’s Corolla, Camry en Supra, mag een nieuwe Lexus niet in de verdrukking komen. Daarom richten we de spotlights op de Lexus UX 250h - een coole crossover.

24 05 2019 foto2

De UX 250h wordt door Lexus aangeduid als hun eerste premium crossover in het C-SUV-segment. De fabrikant legt de nadruk op het GA-C-platform (Global Architecture-Compact), vanwege het bereikte ‘laagste zwaartepunt in zijn segment’. Dat zou de auto de rijeigenschappen moeten geven van een hatchback, terwijl hij toch een wat hogere bouw heeft voor een gemakkelijke instap en een hogere zitpositie.

VETOS nieuws 25 04 2019 foto1

Toyota bouwt in Japan een nieuw testcentrum, waarvoor onder meer inspiratie is opgedaan bij de Nürburgring.

VETOS nieuws 10 05 2019 foto1

Toyota bouwt serieus aan zijn positie als leverancier van lichte bedrijfswagens. Na de succesvolle Proace volgt komende najaar de Proace City, waarmee het modelgamma op slag is verdubbeld. En dat zegt meer dan je misschien denkt.

Uitgelicht

    

 Bouman Vakantiecheck

 

 Voor meer informatie, klik hier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

 

                                               autoaltena    

logo liggend 2

 

 

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf bouman

Dorpsstraat 52-54
4268 GK Meeuwen

Tel 0416 - 35 12 12
info@autobedrijfbouman.nl

openingstijden

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

  icon-facebook  icon-googleplus  

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

Onze Partners:

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.