Onderhoud & reparaties

Onderhoud & reparaties

Voor onderhoud en APK's aan uw Toyota, BMW of ander merk auto bent u bij Autobedrijf Bouman aan het juiste adres!

Hetzelfde geldt voor schade en reparatie. En dat allemaal tegen duidelijke prijzen.

Dus geen verrassingen, maar klare taal!

In onze moderne werkplaats wordt u geadviseerd en geholpen door een team van ervaren en vakkundige monteurs. Ze werken vanuit één doel: u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Natuurlijk gebruiken we geavanceerde testapparatuur. Op die manier kunnen wij u de kwaliteit en veiligheid garanderen die u van ons verwacht. Wij zijn in het bezit van de technische- en onderhoudsgegevens van alle merken auto’s en zijn gespecialiseerd in het merk Toyota en BMW.

Natuurlijk beschikken wij over originele onderdelen, waarbij het onderhoud altijd conform de voorschriften van de fabrikant uitgevoerd wordt, tenzij u anders aangeeft.

Goedkopere onderdelen?

Wanneer een auto op leeftijd begint te raken en buiten de fabrieksgarantie valt, is het soms financieel beter om goedkopere vervangende onderdelen of ruilonderdelen te gebruiken. Zelfs gebruikte onderdelen behoren tot de mogelijkheden.

Deze goedkopere onderdelen voldoen aan de eisen van de fabrikant en mogen dus gewoon gemonteerd worden! Wij informeren u graag over deze mogelijkheden en adviseren u graag!

Gratis APK?

Jazeker, dat kan! Als u uw APK-keuring combineert met een grote onderhoudsbeurt is de APK keuringstijd altijd inbegrepen in de beurt. Alleen de afmeldkosten en het gebruik van de noodzakelijke (milieu)testapparatuur worden dan aan u doorberekend.  Heeft u een Autobedrijf Bouman klanten pas, de zogenaamde VETOS PLUS PAS, dan is uw APK zelfs gratis bij elk  type onderhoudsbeurt!

Alle merken welkom!

Uiteraard kunt u ook voor onderhoud, reparatie, APK en schadeherstel aan een ander merk auto dan Toyota of BMW bij ons terecht. Onze testapparatuur is geschikt voor nagenoeg alle merken en van alle merken kunnen we de technische informatie verkrijgen.

Dit geldt ook voor onderdelen en mogelijke goedkopere alternatieve onderdelen!
Onze monteurs worden niet alleen bij de importeur voor één merk opgeleid, maar zijn “allround”, waardoor er een breed kennisniveau aanwezig is.

Alle handelingen in onze werkplaats vinden plaats op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform de BOVAG voorwaarden.

Voor Toyota en BMW onderhoud bent u bij Autobedrijf Bouman aan het juiste adres.

Uiteraard is een leenauto / leenfiets bij ons beschikbaar!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0416 - 35 12 12 info@autobedrijfbouman.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0416 - 35 12 12

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×