bouman-vervolg-TOY-BMW vervogslider_Yaris_voorzijde Vervolg-paginaslider-bouman-BMW vervogslider_Prius_Prime_2017 bouman-vervolg-BMW-dash

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak!  Kijk in onze planning en vul het afspraakformulier in.

afspraakplanner

24 05 2019 foto1

Temidden van het vele nieuws over de pas verschenen Toyota’s Corolla, Camry en Supra, mag een nieuwe Lexus niet in de verdrukking komen. Daarom richten we de spotlights op de Lexus UX 250h - een coole crossover.

24 05 2019 foto2

De UX 250h wordt door Lexus aangeduid als hun eerste premium crossover in het C-SUV-segment. De fabrikant legt de nadruk op het GA-C-platform (Global Architecture-Compact), vanwege het bereikte ‘laagste zwaartepunt in zijn segment’. Dat zou de auto de rijeigenschappen moeten geven van een hatchback, terwijl hij toch een wat hogere bouw heeft voor een gemakkelijke instap en een hogere zitpositie.

24 05 2019 foto3

Aan dynamiek geen gebrek: de hybride aandrijflijn, met een 2,0-liter benzinemotor en een elektromotor, heeft 184 pk in petto. Tot 50 procent van de rijtijd beweegt de auto zich elektrisch voort; de CO2-uitstoot is vanaf 94 g/km, terwijl als gemiddeld verbruik 1 op 24,4 is opgegeven. De nieuwe Lexus kost vanaf € 44.495 en is “ontwikkeld voor dertigers – man en vrouw – die een compacte, dynamische, maar ook luxe en innovatieve auto zoeken”, aldus Lexus. Daarmee sluit het andere doelgroepen niet uit, denken we er zelf maar even bij…

24 05 2019 foto4

Verfijning, stijl en functionaliteit zijn de kernwoorden om het uiterlijk van de UX 250h mee te omschrijven. Wij zeggen: het is een erg coole crossover, een ideaal model voor wie graag een afwijkende autokeuze maakt zonder de dagelijkse realiteit uit het oog te verliezen. Met andere woorden: een gaaf model, erg eigentijds, met een handzaam formaat en meer dan voldoende binnenruimte. Aan de voorzijde geven de standaard bi-led-koplampen en pijlvormige led-dagrijverlichting de auto een eigen gezicht.

24 05 2019 foto5 

Voor de vorm en aankleding van het interieur heeft Lexus bijzondere wegen bewandeld; Lexus’ Takumi (hoogopgeleide Lexus werknemers, die minstens 25 jaar ervaring hebben in hun vaardigheden) hebben een ambiance gecreëerd die geheel in het teken staat van ‘omotenashi’, ofwel Japanse gastvrijheid. Dat is niet alles, want het interieur is geïnspireerd op de Japanse architectuurstroming ‘engawa’, zoals ook toegepast bij veranda’s van Japanse huizen.

24 05 2019 foto6

Lexus rust de sportievere UX F SPORT Premium standaard uit met Adaptive Variable Suspension (AVS), bekend van de Lexus LC. De dempingskracht varieert tussen maar liefst 650 niveaus, gebaseerd op de input die het systeem krijgt van onder andere het stuurgedrag en de hoek en richting van de auto (‘giersnelheid’). De bestuurder kan de dempingkracht ook zelf beïnvloeden door te kiezen uit de standen Eco, Normal, Sport S, Sport + of Custom waarmee hij een eigen, favoriete afstemming kan kiezen.

24 05 2019 foto7

De UX 250h is leverbaar met voorwielaandrijving of de intelligente E-FOUR vierwielaandrijving, met een extra elektromotor (109 pk) op de achteras. Wanneer de bestuurder zijn voet van het gaspedaal haalt, maakt het regeneratief remsysteem gebruik van kinetische energie om elektriciteit op te wekken. Die wordt vervolgens opgeslagen in de hybride batterij. De standaarduitrusting is zeer veelomvattend: licht- en regensensor, 17-inch lichtmetalen wielen, automatische airco, parkeercamera en de nieuwste generatie Lexus Safety System, een zeer uitgebreide actief veiligheidspakket met onder meer het
Pre-Collision System, dat overdag en in het duister voetgangers signaleert en overdag ook fietsers. De UX 250h is daarmee niet alleen een stilistisch, maar technisch hoogstandje. Vandaar de spotlights.

 

 

FOTO rechten:
Wanneer de rechtmatige eigenaar aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

Uitgelicht

    

Bouman Gratis 2

LICHT-  EN ZICHTCONTROLE

 

De slogan luidt niet voor niets ‘zien en gezien worden’!

Wees daarom de winter een stap voor. Wilt u de kans op slecht zicht en niet goed functionerende verlichting zo veel mogelijk verkleinen, laat dit dan bij ons bedrijf controleren.

 

 
 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

 

                                               autoaltena    

logo liggend 2

 

 

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf bouman

Dorpsstraat 52-54
4268 GK Meeuwen

Tel 0416 - 35 12 12
info@autobedrijfbouman.nl

openingstijden

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

  icon-facebook  icon-googleplus  

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

Onze Partners:

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.